استاد دانشگاه بوعلی سینا در جمع دانشمندان یک درصد پر استناد دنیا قرارگرفت

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

براساس آخرین نتایج اعلام شده از سوی پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ISI - ESI) سرکار خانم دکتر طیبه مدرکیان عضو هیات علمی دانشکده شیمی در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد دنیا قرارگرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نتایج جدید رتبه‌بندی دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر در نظام رتبه‌بندیESI ( Essential Science Indicators ) نشان می‌دهد خانم دکتر طیبه مدرکیان در فهرست پژوهشگران یک درصد پراستناد جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی بر اساس پایگاه شاخص های اساسی علم (ISI-ESI) قرار گرفته است.

در پایگاه شاخص‌های اساسی علم که نویسندگان یک درصد برتر دنیا نیز از طریق آن شناسایی و معرفی می‌شوند محققان براساس تعداد استنادهای دریافتی مقالات آنها در رشته‌های ۲۲ گانه علم، مرتب‌سازی می‌شوند و یک درصد آنها تحت عنوان دانشمندان یک درصد برتر انتخاب می‌شوند.

روابط عمومی داذنشگاه این افتخار ویژه را به سرکار خانم دکتر مدرکیان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روز افزون برای ایشان می نماید.