ثبت نام در سامانه پژوهشي وزارت نفت ویژه اعضای هیات علمی

کد خبر: 495    1393/01/24

وزارت نفت سامانه‌اي تحت عنوان " سامانه مديريت اطلاعات خوشه‌هاي علمي " به‌ منظور طبقه‌بندي نيازهاي صنعت نفت راه‌اندازي نموده است.
احتراماً به استحضار مي‌رساند بر اساس مفاد نظام جامع راهبردي پژوهش، فناوري و نوآوري وزارت نفت ، واگذاري پروژه‌هاي تحقيقاتي صنعت نفت كشور مبتني بر اولويت‌هاي اين صنعت بوده كه از طريق شناسائي و ارزيابي ظرفيت‌ها و توانمندي‌ها و صلاحيت‌هاي تخصصي بالقوه و بالفعل مجريان آن‌، از جمله دانشگاه‌ها صورت مي‌گيرد .
در همين راستا وزارت نفت سامانه‌اي تحت عنوان " سامانه مديريت اطلاعات خوشه‌هاي علمي " به‌منظور طبقه‌بندي نيازهاي صنعت نفت راه‌اندازي نموده است. لذا بدينوسيله به اطلاع اساتيد محترم متقاضي مي‌رساند كه در صورت تمايل به ثبت نام در سامانه مذكور مي‌توانند فايل زير را دانلود نموده و پس از مطالعه نامه از طريق اتوماسيون درخواست نام كاربري و رمز عبور را براي آقاي مهندس لاهوتي مسئول محترم دفتر ارتباط با صنعت دانشكده مهندسي (8291152) ارسال فرماييد.
توضيح آنكه براي ورود به سامانه مزبور و دسترسي به اطلاعات آن كد شناسائي و رمز عبور لازم است كه بدين منظور نمايندگان هر دانشگاه به عنوان نماينده تام‌الاختيار مي‌توانند با مركز رشد تخصصي نفت، گاز و پتروشيمي تماس حاصل فرمايند و پس از ورود و ثبت اطلاعات اوليه، يك شاخه فناوري از محور اصلي پتروشيمي را به‌عنوان قابليت خوشه فناوري انتخاب نمايند.
لازم به ذكر است كه در هر شاخه فناوري، بر اساس اطلاعات نهائي شده و با توجه به وزن هر شاخص، ارزيابي و مقايسه‌اي بين خوشه ها انجام مي‌گيرد كه مبنائي براي همكاري‌هاي آتي آن خوشه در پروژه‌هاي تحقيقاتي وزارت نفت خواهد بود.
براي دريافت اطلاعات بيشتر مي‌توانيد به سايت scoe.mop.ir مراجعه فرماييد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 38695-65178   تلفن: +98-81-38381601-10